Joo, ei oo kaloreita mietitty ei. Miehen synttäreistä selvitty kunnialla, paitsi tosiaan ton syömisen suhteen... Tein tarjottavaksi kaksi pellillistä kinkkupizzaa, yhden pellillisen välimerenpiirakkaa, jauhelihakierteitä ja salaattia. Lisänä juustotarjotin, suolakeksejä, karkkia, sipsiä, olutta, lonkeroa, viiniä ja limuja. Tapana on, että mikään ei saa loppua kesken, eikä tarjottavat sitten loppuneetkaan vaikka niitä tuhoamassa oli se 15 henkeä. Nyt onkin koko viime viikko mennyt ihan repsahdellessa. Aina välillä miettinyt, että nyt loppuu herkuttelu, ja sitten taas.. Pala pizzaa, muutama suolakeksi.. Argh! Loppuviikosta herkkupäivä venyi koko viikonlopun mittaiseksi vaikka alun alkujaan se piti olla vain lauantaina. Nyt on niin possu-olo, ettei mitään rajaa! Aloitin taas uudella innolla laskemaan kaloreita näin maanantain kunniaksi, pakko yrittää nyt tsempata.

Helpotuksen huokaus tuli kuitenkin siitä, että pienempi muru oli pärjäillyt hienosti mummilassa yökylässä. Nukkumaan oli menty kahdeksalta niinkuin kotonakin, yöllä herätty syömään vain kahdesti ja nukahdettu heti maidon jälkeen uudestaan. Mummi oli vaunutellut pojan ja koirien kanssa pitkät pätkät seuraavana aamupäivänä ja itse pääsin paikalle puolenpäivän jälkeen. Hyvillä mielin voin siis joskus myöhemminkin jättää pientä hoitoon, vaikka nyt ei olekaan mitään erityistä menoa tiedossa. Ikävä oli kuitenkin kova molempia poikia, joten taidetaan viettää taas muutama aika ihan oman perheen kesken kotosalla :)

Nyt taidan mennä keittämään itselleni kupin kahvia ja syventyä matkaopas-lehteen sohvalle, molemmat pienet nimittäin päikkäreillä samaan aikaan, ihana rauha <3 Ja huom, nyt jätän sen kahvikeksin kaappiin ;)

 

-JonnaK-