Raivostuttavaa! Just kun on hyvä motivaatio karistaa, tai ainakin yrittää, raskauskiloja, niin kroppa sanoo sopimuksensa irti. Sain viimeisimmän raskauden aikana kiloja noin 15 ja nyt niistä olis tarkoitus päästä eroon. Synnärille jäi varmaan 8kg ja olen koittanut saada loppuja pudotettua tässä lastenhoidon ohessa. Sain kuukausi sitten kunnon motivaatiotönäisyn kun katsoin muutamaa valokuvaa itsestäni vauvan kanssa. Ei luoja, en vaan voi näyttää tältä! Sainkin tiputettua viisi kiloa ihan herkutteluja rajoittamalla ja katsomalla tarkemmin mitä suuhunsa laittaa. Olen aina ollut perso makealle ja nyt kesällä jäätelöä on kulunut enemmän kuin kehtaan tunnustaa.. :)

Alettiin sitten käydä myös juoksulenkillä muutaman kerran viikossa hyvän ystävän kanssa, sekä kerran viikossa jumpassa ja ratsastamassa. Voin sanoa, että pettymys oli tosi suuri kun paino ei jatkanutkaan putoamistaan, vaan nousikin kilon ja jäi jumittamaan siihen! Tiedän, että liikunta lisää lihasmassaa ja saattaa nostaa painoa hetkellisesti, mutta ARGH! Olen sellainen jolle kaikki pitäis tapahtua heti, enkä todellakaan ole kärsivällinen tälläisissä asioissa. Pelkäänkin, että repsahdan kohta taas herkuttelemaan useammin, koska "ihan sama mitä syön, kun paino ei kuitenkaan laske".. Kuinkahan monta laihista olen tuolla verukkeella aikasemmin ryssinyt..?! Nyt vielä onnistuin juoksulenkillä nyrjäyttämään nilkkani joten tyytyminen on ollut vain kävelylenkkeihin. Onneksi jalka ei kuitenkaan mennyt pahasti, ainoastaan juokseminen kipeyttää sen pahemmin.

Viikonloppuna tapahtui jo pieni repsahdus tuon syömisen kanssa. Käytiin perheen kanssa kaupungissa ja kun reissu meni sen verran myöhäiselle, niin käytiin pizzalla ettei tarvinnut enää kotona alkaa laittaa ruokaa. Olen sallinut itselleni yhden herkkupäivän viikossa, lauantaisin, mutta nyt tuon perjantaisen pizzareissun jälkeen ajattelin, että siirrän sen sitten sille päivälle. Illalla syötiin vähän irtokarkkeja miehen kanssa kun katsottiin leffaa lasten nukkuessa. Lauantaina tuntui, että molemmilla pienillä oli ihan superkiukkupäivä koko päivän, niin sorruin illalla syömään vielä loput irttarit vaikkei pitänytkään. Huoh.. Nyt maanantaina uudella sykkeellä laihikseen, aloin kirjoittaa syömiseni ylös ja tsekkaan päivän kuluessa kalorimäärät kalorilaskurilla, yli 1500 ei pitäisi päästää. Ensimmäisen raskauden jälkeen tein saman ja sainkin kaikki raskauskilot pois. Kun vain saisi omat mielihalunsa kuriin, miten ne kaikki sokeriset herkut vaan koukuttavatkin niin pahasti.. :P

 

-JonnaK-